RSS

Proiecteaza-te !

02 May


Vrei unfull hd si nu gasesti?
Benq l-a cautat pentru tine .

Benq w1100 e un proiector care-ti ofera imagine Full HD cu rezolutia de 1080p.
Ce inseamna Full HD?
Pai e cea mai înaltă rezoluţie HD disponibilă la ora actuala,adica o rezoluţie caracteristică de 1920×1080. Prin urmare la o rezolutie de 1080p vei vedea fiecare imagine extrem de clar , filmele or sa fie mai tari ca la cinema (in randul din mijloc),iar jocurile or sa fie super captivante.

Ce ofera BEnq w1100?

In ceea ce priveste Sistem Optic ,acesta este optimizat pentru imaginile Full HD. Este format dintr-un sistem de 12 lentile de cea mai buna calitate pentru a asigura cea mai bună expunere a fiecărei imagini Full HD si detalii uimitoare cu privire la realitatea culorilor.

Tehnologie de Procesare Completă a culorilor de 10 biţi
Pentru ca imaginea sa fie extrem de clara si orice detaliu sa fie redat la calitate maxima se foloseste thnologia de procesare a culorilor pe 10 biti.Prin procesarea color de 10 biţi se obţin un număr de peste 1 miliard de culori,spre deosebire de tehnologia de procesare de 8 biţi prin care se obţin doar 16 milioane de culori, deci o imagine net inferioara.

Performanta audio puternica
Proiectoarele BenQ folosesc SRS WOW HD™ pentru un sunet puternic şi de calitate. Prin urmare e perfect daca vrei sa dai mega party si sa-ti cada varu’ de pe pereti sau sa asculti detaliile unei simfonii.
Tehnologia SRS WOW HD™ este capabila sa creeze un bas puternic si sa extinderea dimensiunii câmpului audio ,dar si sa creeze o experienţă audio cât mai naturală.

Difuzoare Puternice incorporate de 10W Fiecare
Degeaba avem tehnologie SRS WOW HD™ daca nu vine la pachet cu două difuzoare duale de 10W fiecare. Difuzoarele sunt prinse şi fixate de fiecare latură a proiectorului BenQ care este protejat împotriva şocurilor şi vibraţiilor pentru a se asigura stabilitatea imaginii proiectate şi o calitate audio spaţială a sunetelor produse.

Instalare Simplă şi Accesibilă
Nimeni nu vrea ditamai masinaria cu 1000 de cabluri si un manual de utilizare cat un Dex.Eu as vrea doar sa-l bag in priza si sa mearga! Pentru acest proiector veţi avea nevoie doar de un cablu HDMI pentru a vă configura sistemul. Va trebui doar să faceţi legătura cu ajutorul cablului HDMI între dispozitivul dumneavoastra multimedia şi proiectorul BenQ.

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on May 2, 2011 in 1

 

Tags:

3 responses to “Proiecteaza-te !

 1. Vlad

  May 2, 2011 at 21:26

  treb sa fi postat si tu un pret;) 😛

   
 2. adix

  May 2, 2011 at 21:27

  eftin !

   
 3. Vlad

  May 2, 2011 at 21:30

  wow :)) 😀

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: