RSS

Doamna Lili

29 Sep


Citisem nush unde ca in liftul de la TNB sta o tanti liftiera care coase goblenuri toata ziua si apasa p butoanele de la lift in locul tau.
De cate ori am fost pe la motoare, n-am vazut-o niciodata, dar se pare ca are program doar de la 6 seara pana la 3 dimineata.
Zilele trecute apasam in disperare pe butonul de la etajul patru dar liftul se oprea la 3… Ok ! treaca de la mine , cobor un etaj… usa liftului deschisa si hai repede repede sa prind liftul …Pac pac! jumatate din spatiu era ocupat de o tanti care statea de un scaun si cosea la goblen… What! deci nu era “legenda”… ma bufneste rasul si intru , tanti apasa pe buton (de parca e asa greu sa apas pe un buton pe care scrie P) si pac pac ajungem la parter…. Weeee!
E dragutza faza sa pastrezi un liftier ,asa de dragul vremurior apuse ,dar spatiul e destul de mic si cand am coborat venea un grup de vreo 10 ciumpalaci, probabil ii lua 2 cate 2 :))
Doamna Lili se pare ca sta in lift de 15 ani ,coase goblenuri pe care apoi le vinde in strainatate, iar in timpul zilei mai are inca o slujba ca sa-si tina copii in facultate.
Doamna Lili i-a dus cu liftul pe Ion Iliescu, Viorel Catarama, Traian Basescu, pe cand era primar, Emil Constantinescu. Insa preferatul dansei a fost mereu Johnny Raducanu. „Il duceam de jos si pana sus pe genunchi si il aduceam inapoi tot asa”.
Liftiera a ajuns o personalitate, 14 ziare publicand articole despre dumneaei. A aparut la Antena1, la Realitatea TV, studentii de la Facultatea de Literatura au scris romanul Rubic in onoarea ei si a avut un rol in filmul documentar „Iubirea mea, Dacia”

Advertisements
 
5 Comments

Posted by on September 29, 2010 in life

 

Tags: , , ,

5 responses to “Doamna Lili

 1. beheader69

  September 29, 2010 at 13:28

  doamna lili a agresat un student care scria cu markerul pe un afis, era sa ii rupa hainele, citeste la comentarii de unde ai preluat acest articol fara sa precizezi sursa: eu

   
 2. beheader69

  September 29, 2010 at 13:30

  Andrei 21 September 2010 at 21:10 #

  Buna seara! (acum este seara)

  In primul rand vreau sa incep prin a spune ca sunt o pers foarte calma, linistita, pasnica si diplomata.

  Doamna Lili este opusul caracterului meu. Este foarte rea, tipa si vorbeste aiurea, nu are bune maniere, se poarta cu copii care urca cu liftul ca cu niste caini.

  Sincer, fara suparare, urc aproape zilnic.

  Nu are pic de respect mai ales cand sunt 7 persoane in liftul acela, poate sa roage frumos o persoana sa coboare nu sa tipe.

  “Doamna” Lili nu are cei 7 ani de acasa. Nu vreau sa ii fac reclama proasta dar SPER ca acest mesaj sa ajunga si pe la urechile dansei. Poate isi va schimba putin atitudinea fata de oameni…

   
 3. beheader69

  September 29, 2010 at 13:31

  Nesp 23 September 2010 at 01:21 #

  Incredibil unde s-a putut ajunge :O
  Femeia aceasta nu e in toate mintile,mi-a rupt hainele dupa mine ca ma vazut scriind pe un afis de pe o usa 😐 probabil i se trage de la atata munca. Lasa-ti-o mai usor doamna Lili, spre deloc. M-am abtinut sa nu injur 😦

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: