RSS

Laura Cosoi s-a infectat de la poluarea din Mexic

30 May


Una lume care a terminat facultatea de jurnalism al spiru si la distanta (mare distanta) are o modalitate foarte interesanta de a aborda unale subiecte ….. Cititi si va minunati :))
“Dupa ce a contactat un virus foarte urat din atmosfera, reprezentanta Romaniei la concursul de dans din Mexic a devenit extrem de precauta si cu alimentatia, evitand practic sa manace de teama sa nu se imbolnaveasca din nou.
Laura Cosoi are o viata grea in Mexic, aceasta a platit deja cu varf si indesat onoarea de a fi alaturi de cei mai buni dansatori ai lumii.
“Am facut o infectie teribila la gat care mi-a afectat si putin plamanii. Sunt sub tratament de o saptamana si ma simt mult mai bine acum”, a spus Laura pentru ziarul Cancan. ”
Deci ce am inteles noi de aici ??? Ca donsoara cosoi danseaza in mexic, de ce nu stim, pe ce pozitie se afla nu stim… dar ce e important stim… stim ca a contactat un virus foarte urat din atmosfera dar nu mai MANANCA de frica sa nu se mai imbolnaveasca din nou :))) eh…. greu ! in concluzie “Laura Cosoi are o viata grea in Mexic”

 
2 Comments

Posted by on May 30, 2010 in 1

 

Tags: ,

2 responses to “Laura Cosoi s-a infectat de la poluarea din Mexic

 1. beheader69

  May 31, 2010 at 22:58

  mai cunosc eu una care s-a infectat……….dar s-a tratat cu ceai de musetel vreo 7 luni pana i-a trecut infectia.don pacate i a aparut alta, si tot asa=)) {taximetristii de la AS TAXY Bucuresti stiu de ceeeeeeeeeeeeeee}

   
 2. 2steleparalele

  May 31, 2010 at 23:26

  era ceai de pelin ,bre! nimic nu stii !

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: