RSS

my fucking life

31 Mar

Un lucru mult prea planificat ,amanat si reamanat isi pierde importanta atunci cand se implineste .
Am inceput anul cu gandul de a pleca prin tara anu’ asta ,asa in weekenduri cand oricum stau ca leguma prin bucuresti , ma gandeam sa mi folosesc cupoanele alea de tren care-mi expira in fiecare an nefolosite si sa plec intr un oras, oricare ar fi el… bine… nu filiasi sau cucuruzu… un oras mai de doamne’ajuta.
Asta vara ,de exemplu, am dat o raita total spontana si neorganizata prin Cluj, am stat cam 10 ore, am mers p jos aiurea in cautarea centrului si l-ma gasit imediat ,am facut poze cu fantani ,porumbei,cladiri, chestii…din centru ne-am gandit noi sa urman niste indicatoare si aveam de ales intre aeroport, iulius mall si polus center. Cum la aeroport nu prea aveam c cauta, polus center imi suna a piscina sau ceva asemanator am decis sa urmam Iulius Mall, ca de! ce fac fetele cand poposesc oriunde…merg la mall, evident! Eh…noi eram niste fete incaltate in bocanci ,blugi murdari, tricouri sifonate si cu parul nespalat venite din suncuius unde prestaseram niste escalda, rafting, mountain biking ,rapel ,tiroliana… deci “taman” bune de mers la mall :)) am facut caterinca , ne-am plimbat prin toate magazinele, am cumparat chestii, am fost la o expozitie de fotografii super tare, am papat pe acoleris la mall ,am baut bericioaica si am alergat prin ploaie tot clujul ca sa ajungem la timp in gara.
Deeeeeeeeeci (ca m-am intins la povesti) alea 10 ore le pierd in fiecare zii si nu am nimic de povestit despre ele, se duc la fel si ma balacesc in plictiseala :))
D’asta am zis ca nu se mai poate Dom’ne, imi vand casetofonu, plec la mare munte, podis ,campie.
Am asteptat sa treaca iarna, sesiuneaaaa si acum e cald si bine ,hai sa punem planul in practica ! Il iau pe pisi de pana ,unde n-am fost pana acum ? Sighisoara. Ok mergem . Cand ?Asta trebuie planificat cu o saptamana inainte ca trebuie sa-mi fac orarul la job cu o saptamana inainte. BOooon… Deci saptamana asta nu, saptamana viitoare nu, saptamana cealalta am avut de predat proiecte,de dat lucrari la facultate si nu puteam sa plec, in weekend nu vrea pisi ca-i pute, saptamana urmatoare…
Se verifica conditiile meteo … luni cald, marti cald, miercuri conditii de ploaie, joi nori si ploaie, posibilitate de chiul de la facultate marti , miercuri si joi, booonn, cerut liber de la job marti si miercuri, cautat tren 9:40 booon… ca sa nu planga pisi ca-l trezesc cu noaptea-n cap.
Aleluia !! pare perfect,s-au aliniat planetele facultate ,job, bine ca mi-a expirat abonamentul la aerobic canush unde il mai bagam si p’asta ,dar sa nu ne bucuram prea tare si sa-i prezentam oferta si lu’ pisi…
Pisi stramba din nas… mmm NU!! nu e bine marti am lucrare si oricum miercuri ploua … mergem alta data :(( de o luna amanam 2 amarate de zile , ca sa nu mai zic cati nervi si cat scandal am avut pe tema asta….
Eh… asta e cu siguranta cel mai lung post ever si nu cred ca s-au incumetat multi sa-l citeasca pana la capat :d Cand o sa ajung in Sighisoara (dak o sa ajung pana la pensie,cand o sa mi se elibereze agenda) o sa pun o poza p blog ;))

 
2 Comments

Posted by on March 31, 2010 in 1

 

Tags: , , ,

2 responses to “my fucking life

 1. Renata

  March 31, 2010 at 18:33

  pisi:( eu vreau sa vin cu tine!!!!hai sa plecam in lume!

   
 2. aloCacoC

  April 6, 2011 at 15:59

  Wall of text crits for 90000 damage, 8000 damage overkill, you cast ressurect, glance the text again, the text crits you for 5000 damage. you go to a spirit healer and get ressurected and notice your gear is red.
  as the song goes: if your gear is red, it is time for bed.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: