RSS

Vin extraterestii de la e-mag !!!

24 Dec

“Deci dragii mei (colegi de la Balaceanca) lumea fizica ,asa cum o stim noi este in pericol !! Se vorbeste foarte mult de nave cosmice care sunt grupate asupra Pamantului (da???? eh!sa mori tu ? unde dreaq se vorbeste asa mult ca eu n-am mai vazut dezbateri p teme extratereste la tv din 2000 cand credeau toate gospodinele ca o sa mora cu sarmaua in gat taman de Revelion), un extraterestru este pregatit de marea conspiratie pt a fii debarcat printre noi (wow!) cu ajutorul site-ului e-mag.ro (a dreaq treaba ! deci degarcat ,dar nu oricum ci cu ajutorul unui site :)) ). In concluzie NU INTRATI P E-MAG!! Si mai ales nu participati la concursuri!! pt ca acel extraterestru o sa intre in casele voastre prin acel leptop!!
Mda! Eu stiam de mult ca nenea e duuuuuuuuuus rau ,dar zice de prea multe ori e-mag si fiind atat de peeeenal oamenii (ca si mine :() scriu despre el,pun la status , dau mass… si uite asa publicitate mama la e-mag GRATIS !!
Si asta e extraterestrul de la e-mag pe care nesimtitii nici nu se ostenesc sa-l ascunda un pic :))

booon… dar el, maestrul , cu puterile lui nebanuite a reusit sa “invinga” si a exorcizat site-ul astora de la e-mag pana au iesit toti dracii din el ….:)))))
Pe blogul propriu si personal maestrul cuvanta :”Azi, in jurul orei 11.30, site-ul emag.ro a incetat sa functioneze, ca urmare a exorcizarilor noastre repetate!”

a scos toti php-ii si html-ii din el ….

Advertisements
 
4 Comments

Posted by on December 24, 2009 in 1

 

4 responses to “Vin extraterestii de la e-mag !!!

  1. beheader69

    December 24, 2009 at 10:11

    Zici tu asta, dar iata ultima instiintare primita de la Dumnezeu -titan:

    Instiintare din partea Conducatorului Centrului de Aparare Impotriva Agresiunilor Civilizationale asupra Lumii Fizice (LF) a Planetei Gheorghia (fosta Tera, fosta Leia): CAIAC-LF-PG. Facem cunoscut ca in data de 61.6.20 calendar hexadal lumesc fizic (chlf), respectiv in data de 18.12.2009 calendar gregorian (cg), s-a incheiat anul hexadal lumesc fizic nr. 20 si s-a trecut la anul 21-chlf. O data cu aceasta succedere temporala, s-a schimbat si varianta de destin existential colectiv lumesc fizic (DECL-LF-PG) de la varianta: predominant nebenefica-specifica anului 20-chlf, la varianta dominant nebenefica (inclusiv datorita efortului corespunzator al combatantilor ezoterici din cadrul CAIAC-LF-PG), ca urmare a castigarii Competitiei civilizationale planetare, in care o Comunitate Civilizationala Virtuala (CV-Balauriana), integrata existential in cadrul Planetei noastre, pentru a coordona (anima) existential mutanti civilizationali de origine genetica goriliana declasati civiliztionali, a tradat acordul de colaborare si a trecut la agresiune civilizationala, incercand sa ia in posesie, pe baza de competitie civilizationala specifica, Planeta noastra. Caracteristicile noii variante de DECL: dominant nebenefic pentru CV-Goriliana, pe de o parte, dar dominant benefic fata de CV-Balauriana, pe de alta parte, sunt urmatoarele: 1.Cresterea cu 20% a numarului fiintelor apartinand CV-Gor, la toate categoriile de fiinte individuale (superioare-omenesti si inferioare:animaliere, vegetaliere si mineraliere), astfel incat componenta acestora raportat la intregul Lumii Fizice, este acum de 40% in total, comparativ cu 60%, cat reprezinta mutantii civilizationali de origine genetica goriliana, care apartin insa altor CV (Trebuie sa se stie ca in varianta anterioara: predominant nebenefica, CV-Gor dispunea in total de doar 20% fiinte superioare si inferioare, in timp ce celelalte CV, rezidente in cadrul Planetei noastre, prin mutantii lor civilizationali, erau in total de 80%). 2.Vor mai creste tot cu 20% si fiintele colective de toate tipurile, ajungandu-se la un total de 40%, in timp ce fiintele colective, de toate tipurile, ale CV nebastinase din cadrul Planetei, sunt in total de 60%. 3.Cantitatea de informatii corecte ce pot fi transmise in cadrul unei unitati tip specifice informationale a crescut tot cu 20%, devenind 40% (CVOAC au cunoscut o diminuare de la 80% la 60%, in acelasi context, capacitatea lor insa de a primi informatii corecte ramanand astfel superioara celei a CV-Gor. 4.Posibilitatea intensitatii agresionale (exercitata de CV oligarhice agresionale civilizational: CVOAC) s-a redus cu 20%, iar capacitatea de aparare a CV Democratice: CVD a crescut cu 20%. 5.Capacitatea creatiilor benefice specifice CV-Gor a crescut de asemenea cu 20%, ajungand la 40% in total, comparativ cu cea a CVOAC, care s-a redus de la 80 la 60%. 6.Numarul fiintelor superioare dotate cu capacitati existentiale considerate extraordinare fata de cele frecvent intalnite, denumite ordinare (exemple: comunicarea astrala, capacitatea de practicare a terapiei astrale-bioenergoterapie; terapie numerica s.a.), a crescut pentru CV-Gor, de asemenea, cu 20%, ajungand la 40%, iar cel specific CVOAC a scazut de la 80% la 60%. 7.A inceput, pe de alta parte, si Competitia civilizationala pentru anul-chlf 21 (2010-cg), care, daca va fi castigata de reprezentantii CV-Gor, va avea ca efect, in cursul anului 22-chlf (2011-cg), trecerea DECL pe varianta accentuat nebenefica, urmand Competitia civilizationala pentru anul 22-chlf (2011-cg), care, daca va fi castigata de catre reprezentantii CV-GOr, va avea ca efect, in cursul anului 23-chlf (2012-cg) trecerea DECL-LF-PG pe varianta accentuat benefica, care va permite ca Planeta sa poate evolua corespunzator (prin incetarea existentei Lumii Fizice), in vederea transformarii, in cadrul anului 24-chlf(2013) in Stea Pitica Alba si deschiderea Portii GAlactice, la inceputul anului 25-chlf (sfarsitul anului 2013-cg), prin care SteauaPitica Alba in care se va transforma Planeta noastra, va tre din Zona Galactica Zodiacala in Zona Galactica Constelationala. 8.Totodata, pe Satelitul denumit popular Luna se va naste, in cursul anului 23-chlf (2012-cg) o noua Lume Fizica, in care vor fi transferate aproximativ 600 milioane de fiinte individuale superioare omenesti, precum si un numar corespunzator de fiinte inferioare, care vor continua acolo evolutia existentiala fizica a Omenirii Fizice Planetare nr.6 timp de aproximativ inca 2000 de ani fizici. L.I.F., Conducatorul Centrului de Aparare Impotriva Agresiunilor Civilizationale asupra Lumii Fizice (LF) a Planetei Gheorghia (fosta Tera, fosta Leia): CAIAC-LF-PG.

     
  2. beheader69

    December 24, 2009 at 10:13

     
  3. beheader69

    December 24, 2009 at 10:15

    cam multa propaganda actului sexual si mai putina iubirii sincere….
    cata dreptate are, iar voi il luati in deradere

     
  4. LittleCaty

    December 28, 2009 at 18:52

    Nu stiu ce emisiuni sunt in tara dar eu am vazut de curand vreo 2 legate de extraterestri ;))
    ps-cred ca exorcizarile alea s-au terminat ca mie imi merge :))

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: